Cemaleddin Öztürk İmam Hatip Ortaokulu


Vizyon: Vizyonumuz; milli kültürle bezenmiş,sosyal yönü güçlü başarılı bireyler yetiştirmektir. Hedefimiz başarılı öğrenciler yetiştiren bir kurum olmaktır. Bu hedefin iki önemli ayağı vardır. 1-Öğretim açısından ele aldığımızda, temel derslerde başarı grafiği yüksek bir Cemaleddin Öztürk Ortaokulu... 2-Eğitim açısından ele aldığımızda, sosyal etkinlik ve yarışmalara, bilinçli ve motivasyonu yüksek katılımların sağlandığı ve sosyal hayata hazırlandığı daha etkin bir Cemaleddin Öztürk 0rtaokulu... Bizler “İnsan yetiştiren bir fabrikanın çalışanlarıyız.” O halde, nasıl bir ürün elde etmeyi hedeflediğimizi ayrıntılarıyla ortaya koymak ve “Başarılı Öğrenci” tanımını en iyi şekilde yapmak zorundayız.

Misyon: Kararlarımızı birlikte alıp özveri ile çalışan, okulumuzu hem fiziki hem de akademik olarak sürekli geliştiren;üzerine düşen sorumluluklarını yapabilen,toplumdaki değer yargılarının farkında,beldemiz ve ülkemizin gelişmesi için gayret gösteren bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: Her yıl TÜBİTAK Bilim Fuarına okul olarak katılmaktayız.

Saatler: 08:10-15:15
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: ÖĞRENCİ SERVİSİ VAR,ÖĞRETMEN SERVİSİ YOK.
Sportif Etkinlikler: OKUL VE İLÇE BAZINDA SPORTİF ETKİNLİKLERE KATILIM GERÇEKLEŞMEKTEDİR.
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK BİLİM FUARINA KATILIM.
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04727166031

Belgegeçer - (472) 716 6031

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://ihocemaleddinozturk.meb.k12.tr

Adres - YAYLADÜZÜ BELDESİ CUMHURİYET MAH. KONGRE CAD. KEMAL ÖZTÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 3 İÇ KAPI NO: 2 ELEŞKİRT / AĞRI

Öğretmen :14
Öğrenci :156
Derslik :8
Kütüphane Kitap Sayısı :7819
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - ÖĞRETMENLER LOJMANDA KALMAKTADIR.ÖĞRENCİLER TAŞIMALI EĞİTİM YAPMAKTADIR.

Adres - YAYLADÜZÜ BELDESİ CUMHURİYET MAH. KONGRE CAD. KEMAL ÖZTÜRK ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LISESI BLOK NO: 3 İÇ KAPI NO: 2 ELEŞKİRT / AĞRI

Ulaşım Ulaşım HERGÜN SABAH 7:30 TA ELEŞKİRT VE HORASANA 2 ŞER TANE AĞRIYA İSE 1 TANE MİNİBÜS GİTMEKTEDİR.AYNI MİNİBÜSLER SAAT 15:00 DA GERİ DÖNMEKTEDİRLER.OKULUMUZA İLÇEDEN GELİŞ-GİDİŞ YAPILAMAMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl/İlçe Merkezine Uzaklık ELEŞKİRT İLÇESİNE 41 KM,AĞRI İLİNE 73 KM,ERZURUM-HORASAN İLÇESİNE 46 KM ERZURUM İLİNE İSE 130 KM UZAKLIKTADIR.